Termeni si Conditii


I. INFORMATII DESPRE PRODUSE SI PRETURI

Taramul iubirii are spre vanzare doar produse noi, creatii speciale, de o calitate ireprosabila,ale angajatilor sau partenerilor nostri. Fiecare produs postat pe pagina noastra are descrierea si imaginea reala pentru ca dumneavoastra sa aveti  o imagine de ansamblu a produsului dorit. Culoarea de pe monitorul dumneavoastra poate fi usor diferita in functie de setarile ecranului si a browserului folosit.

Invitatiile comercializate de noi sunt neasamblate, insa in cazul in care va exprimati dorinta de a le asambla, plia, decupa, lipi, acest lucru se poate face contra cost.

Odata confirmata si inregistrata comanda dumneavoastra,aceasta va fi onorata independent de variatia pretului produselor noastre.Comenzile sunt executate in ordinea primirii lor.

Stocurile noastre sunt limitate deoarece principala noastra grija este aceea de a livra o varietate cat mai mare de produse; astfel, nu putem garanta existenta pe stoc a tuturor reperelor afisate pe site.  In cazul epuizarii stocului si a imposibilitatii onorarii comenzii, ne obligam sa informam cumparatorul imediat dupa lansarea in sistem a comenzii si, la cererea clientului, trimiterea de noi oferte cu produse asemanatoare.

Reducerile de pe site nu se cumuleaza. Se va aplica o singura reducere la o comanda. 

II. MODALITATI DE EFECTUARE A COMENZII

Ø   Comanda Online: cu ajutorul formularului de comanda.

Ø  

1III. DURATA SI MODUL DE PROCESARE A COMENZII

Termenul de procesare al comenzii dumneavoastra este de maxim 72 ore lucratoare. In acest interval veti primi din partea specialistilor nostri macheta grafica pentru a vizualiza asezarea in pagina a textului mentionat de dumneavoastra.

Puteti  alege  textul din variantele oferite de catre noi sau, dupa caz, puteti personaliza textul, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Va recomandam citirea in detaliu a textului pentru a nu se strecura nici cea mai mica greseala. In cazul in care doriti modificarea machetei, va rugam dati reply si inserati modificarile dorite.

Invitatatiile vor fi tiparite doar in momentul in care dumneavoastra finalizati comanda. In caz contrar comanda ramane ,,in asteptare”.

ATENTIE!

Dupa confirmarea comenzii, responsabilitatea privind corectitudinea textului va apartine!

In cazul identificarii unor greseli de tiparire constate ulterior, nu ne asumam responsabilitatea.

Expeditia va fi facuta cu informare telefonica in prealabil sau daca indicati o adresa de email va vom contacta prin mail, In cazul in care clientul mentioneaza dorinta de a fi ansamblate, livrarea poate fi prelungita cu 1 zi.

In cazul achitarii unei taxe suplimentare putem grabi livrarea aceasta facandu-se in 24 h de la finalizarea comenzii.

Volumul comenzilor poate duce la o decalare a livrarii comenzilor cu conditia ca clientul sa fie instintat in prealabil.

Solutii pentru greselile de tiparire

Daca vina ne apartine, produsul va fi tiparit gratuit sau,dupa caz, va vom returna valoarea comenzii.

Daca echipa noastra constata ca eroarea nu este produsa din vina noastra (datele dumneavoastra au fost transmise incorect sau incomplet), clientul va suporta suma aferenta retiparirii comenzii, adaugandu-se la aceasta si cheltuiala de transport.

90% din invitatiile noastre sunt inseriate si nu pot fi descompletate.  Va trebui achitata inca o data contravaloarea invitatiilor, tiparirea si transportul lor.

IV. ANULAREA COMENZII

Anularea comenzii va fi facuta doar in scris sau telefonic,in acest caz, nepercepandu-se penalitati, insa anularea trebuie facuta pana la momentul inceperii procesului de tiparire (maxim dupa ce ati primit macheta).

V. CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR                                                    Produsele noastre sunt personalizate in functie de preferintele clientului, astfel  returnarea este acceptata doar in situatia constatarii unor neconcordante vizibile in tiparire.

Returnarea este posibila doar daca in prealabil vanzatorul si cumparatorul au agreat in scris acest lucru, produsul ce urmeaza a fi returnat fiind in stare indentica cu starea in care a fost receptionat, iar toate etichetele sau accesorile ce au insotit comanda sunt prezente.

Daca optati pentru inlocuirea produsului, in maxim 10 zile,conform cu legislatia in vigoare, va rugam sa ne expediati produsul defect prin firma de curierat rapid agreata, iar ulterior va vom trimite produsul indicat de dumneavoastra . Mentionam ca, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.

Urmatoarele categorii NU POT FI RETURNATE:

a) Produsele executate la comanda ;

b) Produsele  personalizate dupa preferintele clientului;

c) Produsele care sunt usor deteriorabile prin natura lor.

Dumneavoastra aveti obligatia de a verifica produsele primite, iar in cazul in care costatati nepotriviri, aveti obligatia de a neinforma in maxim 48 ore lucratoare. In acest caz in maximum 30 zile va vom livra contravaloare comenzii in contul indicat de dumneavoastra.

VI. MODALITATI DE PLATA

Fiind sistem ramburs, plata poate fi facuta doar integral, la primirea acesteia.

In cazul unor comenzi semnificative (minim 400 ron) plata se va face in 2 transe egale: una la initierea comenzii, iar celalata la primirea comenzii cu conditia ca, comanda sa fie livrata in interiorul tarii.

Avansul va fi platit prin virament bancar conform facturii proforme emise de catre firma emitenta.

VII. SITE SI BRAND

Site-ul nostru  a fost lansat ca urmare a dorintei noastre de a aduce zambete pe fetele oamenilor si de a transmite iubire.

VIII. ACCEPTAREA REGULAMENTULUI

Utilizarea serviciilor noastre implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor de mai sus.                                                                                             

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI COLABORARE!