Livrare si Plata

Produsele noastre vor fi livrate exclusiv prin firma de curierat rapid  - GLS / Fan Curier (prin Posta Romana ar dura mai multe zile si nu am putea garanta integritatea coletelor), costul fiind de 17,99 ron indifent de localitatea sau orasul de livrare mentionat (inclusiv comune si sate!) ,cu conditia ca acestea sa fie pe teritoriul  Romaniei.

Pentru fidelizarea dumneavoastra oferim transportul gratuit la comenzi mai mari de 250 ron.

Timpul de Executie  si Livrare este de 2-4 zile lucratoare de la momentul emiterii comenzii.

Pentru produsele handmade, timpul de executie si livrare este de 5-8 zile lucratoare de la momentul emiterii comenzii, in functie de produsul comandat, model, material si numarul produselor.

Regim de urgenta: Expediere promta, in maxim 24 de ore! Aceasta cerinta atrage dupa sine plata unei taxe de urgenta in valoare de  50 Ron.

LIVRARE MOSTRE

 Modelele alese de dumneavoastra (Mostrele 1 buc/model) vor fi comandate pe email / telefonic, rolul acestora fiind de a identifica corect culoarea, grosimea si detaliile tehnice, costul livrarii fiind de 17,99 Ron indiferent de orasul in care sunt trimise (inclusiv comune si sate).

Nu se pot tipari mostre personalizate.

ATENTIE!   Comanda minima  este de 20 buc cu indicarea textului dorit de dumneavoastra.

MODALITATI  DE PLATA

A). Ramburs – cu plata integrala a comenzii la primirea acesteia.

B). Transfer bancar.

Pentru toate comenzile MAI MARI DE  400 RON se va achita un avans de 50% din valoarea comenzii, plata facandu-se fie in numerar la caseria sediului nostru, fie prin tranfer bancar.

 Va multumim pentru intelegere!