Despre noi

Cum am inceput ? Taramul Iubirii a inceput intr-o seara in care ne intrebam cum am putea face oamenii fericiti. In cateva zile, am primit o invitatie la nunta unor prieteni si, tot asa, am gasit si raspunsul la intrebarea noastra.

Oamenii sunt cei mai fericiti la petreceri, in special la propria nunta si la botezul copilului, iar noi incercam sa le usuram stresul cu pregatirile pentru aceste ocazii speciale si unice, dar si sa le punem un zambet pe fata atunci cand deschid coletele si primesc invitatiile si accesoriile mult dorite.

Taramul Iubirii va pune la dispozitie accesorii deosebite, care sa anunte intr-un mod special marele eveniment si prin care, totodata, sa ii invitati pe cei dragi sa participe alaturi de dumneavoastra.

Indiferent de evenimentul pe care il organizezi : nunta, botez, cununie, aniversare, petrecere cu tematica, conferinte ori petrecerea firmei, vei gasi invitatia perfecta pe site-ul nostru, dar si accesoriile specifice (marturii, plicuri de bani, meniuri de masa, numere de masa si accesorii – caiete de amintiri, casute de bani, cosuri cu flori, figurine de tort, pahare speciale, tacamuri de tort, seturi, cosuri cruciulite, trusouri, lumanari si hainute pentru botez ).

Invitatiile si accesoriile, la cerere, pot fi personalizate cu mesaje sau imagini reprezentative pentru evenimentul dumneavoastra.

De asemenea, detinem o gama variata de produse handmade: invitatii, marturii, pahare pictate manual, tavite din lemn pentru motul copilului dumneavoastra, toate pictate si impachetate dupa bunul dumneavoastra plac cu orice model pe care il alegeti.